Info
FRUITCOMPAGNIEDe artiesten

Sjoerd van Berkel, Jelle Bouwhuis en Felix Hogeboom maken samen muziek en po√ęzie sinds 1993. Het betreft liedjes en sketches van eigen hand die als romantisch cabaret op het podium worden gebracht. Felix en Sjoerd spelen en zingen, dragen voor, maken theater. Jelle verzorgt op eigenzinnige wijze de begeleiding met akoestische en elektrische gitaar. Uitbundig, absurd, lyrisch, kritisch, sprookjesachtig, ondeugend en soms ook bevreemdend. Een breed scala aan sferen. Per gelegenheid kan het programma aan de wensen van het gehoor worden aangepast: Een akoestische en 'elektrische' set met gevarieerde light verse of een synthetische set waarbij 'performing poetry' in een geluidsdecor met speciale effecten, zoals het zingende geluid van een met strijkstok aangestreken gitaar, naarvoren wordt gebracht.

Alles wat de Fruitcompagnie ten gehore brengt is geschreven door de tekstdichters Sjoerd en Felix. Chansons, light verse, absurditeiten, sketches en waar gevraagd het experiment uitgaande van eigen po√ęzie (lyriek, surrealisme en engagement). Een voorstelling kan tevens gelardeerd worden met korte verhalen of stukjes die speciaal voor de gelegenheid zijn geschreven. Er is een keus uit ruim 150 nummers. Aan voortgaande vernieuwing en verbetering van het repertoire wordt steeds gewerkt.

Ons aanbod

DE FRUITCOMPAGNIE treedt minimaal een half uur voor u op. De toon van het programma kan worden aangepast aan de gelegenheid. Een optreden kan worden ingedeeld in blokjes van 15-25 minuten. Wij staan garant voor originaliteit, niveau en gevarieerde acts zodat u geen spijt zult hebben van uw boeking. Onze gage is in overleg met u te regelen. Demo-CD wordt op verzoek gestuurd. Voor informatie en boekingen betreffende onze kunstgroep 'De Fruitcompagnie' kunt u gerust telefonisch contact opnemen met Jelle Bouwhuis onder nummer 072 - 562 5240 of 072 - 533 9064 (Felix Hogeboom, voice-mail)

Fruitcompagnie
p/a Jelle Bouwhuis, Winkelwaard 39, 1824 HN ALKMAAR -
072- 562 5240 (na 19.00u) of 06 - 5250 1915
e-mail contact: felixhvb@gmail.com (Felix Hogeboom)